Politia huseana in vizita la tabara de rromi din centrul municipiului HUSI-FOTO

0
113

Joi, 24 iulie, un echipaj al Politiei Husi, impreuna cu cativa agenti ai Politiei Comunitare au luat cu asalt o tabara de rromi din centrul municipiului Husi.

Tabara rromilor de pe strada Frunzelor nr 1, este la circa 100 metri de centrul orasului. Aici, pe o proprietate privata, cu acordul proprietarului, rromii si-au construit o adevarata tabara. Acestia locuiesc in niste corturi improvizate cu celofan, fara grup sanitar, fara apa potabila.

Vecini de la blocurile si locuintele invecinate au ajuns la capatul rabdarilor, deoarece personajele mai sus mentionate, fac o galagie infernala atunci cand se cearta intre dansii, ba mai mult, acestia tin pe langa adaposturile improvizate, tot felul de deseuri care emana un miros ingrozitor.

Unele persoane au declarat pentru cotidianul Buna Ziua Vaslui, ca sunt si agresivi si isi fac nevoile pe langa portile lor. Alte persoane care tranziteaza aceeasi strada, au declarat faptul ca le este frica sa mai treaca noapte dupa lasatul serii prin aceasta zona, datorita taberei de rromi.

Politistii huseni au verificat legalitatea prin care cetatenii de etnie au ocupat acel spatiu si nu mare surprinderea le-a fost cand au dat citire documentului facut de mana dintre proprietarul pamantului si doi rromi care detin buletine de identitate.

“Subsemnatul Costachescu Mircea, proprietar in strada FRUNZELOR NR 1, am primit pe proprietatea mea pe numitii:

– Ionel STANESCU (IORGU)

Raducau STANESCU.

Sa locuiasca in curtea mea atat timp cat le permit eu (pana imi vor termina cazanul de tuica)
NU VOR FI DERANJATI DE NIMENI. Politistii municipiul Husi, au luat legatura cu acest Costachestu Mircea si i-au solicitat prezenta la fata locului pentru a oferi unele explicatii.

Vom reveni cu alte detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.