joi, 29 februarie, 2024

Iohannis, mesaj la 25 de ani de la infiintarea SPP: Serviciul a devenit o structura moderna si eficienta

Distribuie:

Publicat:

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj cu ocazia aniversarii, joi, a 25 de ani de la infiintarea Serviciului de Protectie si Paza, in care subliniaza ca SPP a devenit, in aceasta perioada, “o structura moderna si eficienta, iar rolul si misiunile sale s-au extins in mod semnificativ pe plan intern si international”.

“Serviciul a devenit o structura moderna si eficienta, iar rolul si misiunile sale s-au extins in mod semnificativ pe plan intern si international. Apreciez capacitatea de actiune si curajul dovedit de angajatii Serviciului de Protectie si Paza in misiunile specifice, precum si contributia adusa la organizarea, pe teritoriul Romaniei, a unor evenimente de anvergura, unele cu participare internationala.

Apreciez, totodata, performantele cadrelor institutiei in asigurarea protectiei demnitarilor ONU in diferite teatre de operatii internationale. Dovada recunoasterii lor este aceea ca Serviciului de Protectie si Paza i s-a incredintat pregatirea de specialitate a personalului de securitate al Natiunilor Unite, lucru care face cinste Romaniei”, afirma, in mesajul sau, Klaus Iohannis.

Presedintele isi exprima convingerea ca, “intr-o lume in permanenta schimbare, marcata de pericolele manifestarilor teroriste la adresa democratiei si a drepturilor omului, SPP va continua sa isi indeplineasca la standarde inalte misiunile specifice”.

“In aceste clipe aniversare, va urez mult succes in activitate. La multi ani !”, isi incheie Iohannis mesajul adresat generalilor, ofiterilor, maistrilor militari, subofiterilor si salariatilor civili din SPP.

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img