miercuri, 1 mai, 2024

IPJ VASLUI: CERCETAT PENTRU FURT SI INFRACTIUNI RUTIERE

Distribuie:

Publicat:

Politistii rutieri efectueaza cercetari fata de un tanar de 17 ani, care a fost implicat intr-un accident de circulatie dupa ce a sustras un autovehicul si l-a condus pe drumurile publice, fara a detine permis de conducere. Mai mult, acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

In noaptea de 30/31 octombrie, la ora 01.22, am fost sesizati prin apel de urgenta  cu privire la faptul ca pe raza satului Glodeni, a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat politisti rutieri, care, in urma primelor cercetari, au stabilit urmatoarele:

Un tanar in varsta de 17 ani, din comuna Vulturesti, desi nu detinea permis de conducere a sustras autoturismul unui vecin si l-a condus pe raza localitatilor invecinate. La un moment dat, pe drumul comunal din satul Glodeni, intr-o curba la dreapta, tanarul a pierdut controlul asupra directiei de deplasare si s-a rasturnat cu masina in afara partii carosabile.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului. Acesta a fost transportat la spital unde a fost diagnosticat cu ”traumatism picior stang posibil fractura”.

Tanarul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o valoare de 1,03 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fara permis de conducere, vatamare corporala din culpa si furt.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img