marți, 21 mai, 2024

ISU VASLUI: ,, PORTI DESCHISE LA SUBUNITATILE DE POMPIERI, CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A EDUCATIEI”

Distribuie:

Publicat:

In contextul Zilei Mondiale a Educatiei , Inspectoratul pentru Situatii de Situatii de Urgenta ”Podul Inalt” al judetului Vaslui organizeaza o serie de activitati destinate tinerilor care doresc sa se familiarizeze cu specificul Armei care ne reprezinta.    
In data de 5 octombrie, subunitatile de pompieri din Vaslui, Barlad, Husi si Negresti, cat si la punctele de lucru din Vaslui – Casa Armatei, Murgeni si Ivanesti isi vor deschide portile pentru toti cei care doresc sa se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator, sa cunoasca aspecte importante legate de activitatile, rolul si principalele atributii ale structurilor de interventie.

De asemenea, participantii vor avea ocazia sa vizualizeze tehnica utilizata de pompierii salvatori in misiunile operative si, sa cunoasca masurile si modul de comportare pe care trebuie sa le adopte in cazul producerii diverselor situatii de urgenta.

Tanara generatie este asteptata in intervalul orar 10.00 – 14.00 sa se familiarizeze cu specificul Armei care ne reprezinta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img