luni, 29 aprilie, 2024

Iubita lui Liviu Varciu face ce face si intra in gura fanilor! Anda Calin a fost luata la rost imediat ce a postat fotografia

Distribuie:

Publicat:

Formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri din showbiz alaturi de Liviu Varciu, dar asta nu inseamna ca nu este criticata! Chiar daca arata absolut demential, Anda Calin face ce face si intra in gura fanilor sai

Anda Calin este o femeie norocoasa, cu asa o silueta zvelta dupa nastere. Desi a nascut-o pe micuta Anastasia, in urma cu nici 9 luni, Anda Calin se mentine intr-o forma de zile mari!

Cu toate acestea, iubita lui Liviu Varciu este adesea criticata in mediul virtual din fel si fel de motive. Daca pana vorbele rautacioase faceau referire la naturaletea sa, iata ca de data aceasta, s-a intamplat total opus.

Anda Calin s-a pozat inainte de un eveniment, imbracata intr-o rochie neagra cu aplicatii stralucitoare, la care a asortat un machiaj absolut minunat. Chiar daca totul era perfect, Anda Calin a intrat in gura internautilor pentru „masca” pe care o purta pe fata.

“Cam multa tencuiala”, a comentat un prieten virtual.

Bineinteles ca pe langa aceste rautati, exista si cuvinte de lauda care o fac pe Anda Calin sa radieze de fericire.

„O fata extraordinara, un exemplu de luat de alte persoane. O frumusete, o iubitoare, buna, superba, ideala, sincera, scumpa, inimioasa si o mama superba”, a adaugat un fan de al sau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img