Jandarmeria Vaslui plânge trecerea în neființă a plutonierului adjutant Hrincu Ionuț – FOTO

0
7751

 Comunitatea Jandarmeriei Vaslui este întristată de vestea tragică a trecerii în neființă a camaradului lor devotat și profesionist, plutonierul adjutant Hrincu Ionuț. Cu profund regret, Jandarmeria Vaslui anunță că astăzi nu a pierdut doar un coleg, ci un prieten adevărat și un erou în uniformă.

Cuvintele pline de umor ale lui Ionuț Hrincu rămân vii în amintirea colegilor săi și au adus zâmbetul pe fețele lor chiar și în cele mai dificile momente. Această pierdere lasă un gol imens în sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și au lucrat alături de el.

Cu tristețe și recunoștință în inimi, comunitatea Jandarmeriei Vaslui își exprimă condoleanțele cele mai sincere familiei lui Hrincu Ionuț. În aceste momente de grea încercare, ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să îl aibă în pază și să îi odihnească sufletul în pace, iar familiei să îi dea putere și alinare.

Plutonierul adjutant Hrincu Ionuț va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare într-un moment de comemorare care va avea loc marți, 29 august 2023, după ora 12:00, la capela bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Vaslui. Colegii și prietenii săi îl vor însoți în această călătorie spre veșnicie pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Camaradele și camarazii săi își exprimă recunoștința profundă față de serviciul său adus cu devotament și curaj în slujba comunității și îl vor păstra vie în memoria lor ca pe un adevărat erou al Jandarmeriei Vaslui. Hrincu Ionuț nu va fi niciodată uitat, iar amintirea lui va rămâne un exemplu de sacrificiu și dedicare pentru toți cei care îl cunosc și îl iubesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.