Leguma care scade tensiunea arterială și întărește oasele: Este ușor de găsit și nu costă mult

0
890

Leguma care scade tensiunea arterială și întărește oasele: Este ușor de găsit și nu costă mult. Oamenii de știință din Japonia susțin că una dintre cele mai ieftine legume disponibile pe tot parcursul anului îmbunătățește protecția împotriva hipertensiunii, scade tensiunea arterială și întărește sănătatea oaselor.

Leguma care scade tensiunea arterială și întărește oasele În postarea de pe Yahoo News Japan, experții explică de ce varza, care poate fi consumată pe tot parcursul anului, este o „super legumă” pentru promovarea sănătății.

În special, prezența vitaminei K face ca această legumă să fie extrem de utilă. „Vitamina K conținută în varză are un efect de coagulare a sângelui, oprește sângerările și accelerează vindecarea rănilor”, împărtășesc oamenii de știință.

Influențarea sistemului cardiovascular

O altă calitate valoroasă a verzei este capacitatea sa de a influența pozitiv starea sistemului cardiovascular, de a proteja împotriva hipertensiunii arteriale. Acest lucru se datorează mineralelor pe care le conține – fosfor, magneziu, potasiu.

Continaurea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.