Liviu Dragnea cere REVOCAREA lui Augustin Lazar: ‘Iohannis nu era de asta, anticomunist? Daca tot esti anticomunist, de ce il tii in functie?’

0
48

Liviu Dragnea cere, oficial, revocarea lui Augustin Lazăr din funcția de procuror general al României, după dovezile de la CNSAS prin care a refuzat să propună, spre eliberare, a disidentului Iulius Filip, în două rânduri, pe când era președintele comisiei de eliberări de la Penitenciarul Aiud.

Șeful PSD consideră că Klaus Iohannis nu vrea să îl revoce pe Lazăr și a readus în atenția publicului zvonurile conform cărora președintele ar fi șantajat cu dosarul în care soția sa, Carmen Iohannis, e anchetată pentru casele din Sibiu.

”Categoric, nu, Lazăr nu mai are ce să caute în frunte procuraturii. Nu am nimic cu acest om, nu am zis niciodată nimic despre el. Poate tinerii nu știu, noi am trăit acele vremuri, credeți că cineva decidea ăsta pleacă asta nu? Avea comandă. De la Securitate și partid, astea erau cele două structuri. E greu să spui că prin ceea ce ai făcut nu ai susținut tratamentele îngrozitoare la care au fost supuși oamenii ăia. În 2019, procurorul general să fie un asemenea om, avem o mare poblemă. Iohannis nu era de ăsta, anticomunist? Dacă tot ești anticomunist, de ce îl ții în funcție? Această mizerie (n.r. trimiterea în judecată a dosarului Revoluției) el crede că acoperă asta? Unii spun că el e șantajat, el are un dosar, familia lui are un dosar la Parchetul General. Ce ar trebui să mai apară ca să îl dea jos? (…) Poate să îl propună domnul Toader din nou…”, a declarat Liviu Dragnea, luni seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.