Daniela Crudu, adevărul despre veniturile sale, după ce s-a retras din televizune! Din ce își câștigă existența vedeta?!

0
467

Daniela Crudu a luat decizia să facă o pauză de la aprițiile sale TV. Acum de când nu mai este în lumina reflectoarelor, mulți se întreabă, din ce își câștigă existența.

Daniela Crudu este una dintre cele mai iubite asistente TV. De fiecare dată, bruneta apare în fața micilor ecrane, cu zâmbetul pe buze, pusă pe șotii și cu o stare bună molipsitoare.

La fiecare apariție, pe care Daniela o are, în cadrul emisunilor TV, vedeta reușeste să cucerească publicul, fără eforturi prea mari.

Daniela Crudu este caracterizată de naturalețe și sinceritate, în tot ceea ce face.

În ultimul timp, vedeta TV a decis să se retragă, pentru o vreme din lumina reflectoarelor. Aceasta a mărturisit că își dorește o perioadă lipstită de camere de filmat și de apariții TV, deoarece aceste lucruri nu o mai pasionează, ca în trecut. 

În cadrul unui interviu pentru un site, vedeta a răspuns la una dintre cele mai mari curiozități ale publicului și anume, din ce își câștigă existența, după ce a renunțat la televziune. 

Daniela Crudu, mărturii despre parteneriatele sale

Deși nu mai este tot timpul în fața micului ecran, vedeta TV se ocupă cu alte activități, care îi aduc sume frumușele de bani. Daniela Crudu  este cunoscută pentru pasiunea ei față de modelling.

Drept dovadă, în urmă cu câțiva ani, după ce a absolvit școala de modelling Prince d’Armeny, a câștigat premiul de  „Cel mai sexy fotomodel din Romania”, premiu care i-a adus doar motive de mândrie, la vremea aceea. 

Continuarea pe wowbiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.