Cainele lor era din ce in ce mai agresiv cu bona de 22 de ani, parea mereu ca vrea sa o muste. Asa ca au instalat o camera video, voiau sa vada ce se intampla in casa lor, dar ce au aflat despre bona si despre caine i-a speriat. Ce au vazut

0
32

Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului, cel putin asta a confirmat Kilian, un caine de familie din Charleston, Carolina de Sud, atunci cand isi pazea prietenul, pe Finn Jordan, in varsta de 7 luni.

Familia observase de la o vreme ca al lor caine, Kilian, care pana atunci fusese cel mai bland caine din lume, arata semne de violenta si agresivitate neobisnuite catre bona lor tanara, in varsta de 22 de ani, ori de cate ori venea in vizita la fiul lor.

Numele tinerei era Alexis Khan, iata ce spun parintii despre intalnirile dintre caine si ea: ,,Era foarte agresiv cu ea si de cateva ori chiar a trebuit sa o tinem ca sa nu o atace”.

In cele din urma familia a decis sa instaleze o camera video in casa, ce au vazut i-a ingrozit: femeia il abuza pe sarmanul copil fara vina, era foarte violenta cu el: il agresa fizic si verbal, lovind un bebelus de numai 7 luni. Kilian, cainele, si-a salvat astfel cel mai bun prieten.

Legatura dintre cei doi este evidenta, Kilian si Finn sunt de nedespartit.

In prezent Alexis risca intre unul si trei ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.