sâmbătă, 2 martie, 2024

Mandat de executare a pedepsei: Polițiștii vasluieni au capturat un condamnat pentru trafic de droguri de mare risc

Distribuie:

Publicat:

Într-o operațiune desfășurată cu succes astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 34 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui.

Individul, căutat începând cu data de 24 noiembrie 2023, a fost condamnat de către Tribunalul Vaslui la o pedeapsă privative de libertate de 2 ani și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunii de “trafic de droguri de mare risc.”

Polițiștii au reușit să localizeze și să-l depisteze pe suspect în municipiul Vaslui, iar acesta a fost imediat condus la Penitenciarul Vaslui pentru a executa pedeapsa impusă de instanța judecătorească.

Infracțiunea pentru care individul a fost condamnat, traficul de droguri de mare risc, este una deosebit de gravă, iar autoritățile subliniază importanța combaterii acestui tip de infracțiuni pentru menținerea securității în comunitate.

Poliția continuă să lucreze în strânsă colaborare cu autoritățile judiciare pentru identificarea și capturarea celor implicați în activități ilegale, asigurând astfel siguranța cetățenilor și respectarea legii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img