duminică, 26 mai, 2024

Marcel Toader a petrecut Craciunul alaturi de mama sa si s-a gandit la Maria Constantin: ”Asa merge relatia in continuare!”

Distribuie:

Publicat:

A fost casatorit de sase ori, are 55 de ani si s-a gandit sa isi reconsidere intreaga viata. Marcel Toader si-a deschis, recent, o alta afacere, incercand sa uite femeile despre care spune ca i-au tocat banii.   

Marcel Toader a declarat pentru click.ro ca viitorul, din punctul sau de vedere, se prezinta in culori optimiste. In ceea ce priveste partea sentimentala a vietii sale, el a recunoscut ca, deocamdata, nu exista nimeni care sa-l atraga, lipsa timpului fiind principalul motiv.

Am deschis recent o afacere si simt ca o sa imi mearga destul de bine. In momentul de fata nu exista nimeni in viata mea, deocamdata nu am timp”, a declarat el.  

Marcel Toader si-a petrecut Craciunul la Constanta, orasul sau natal, alaturi de mama sa. Bineinteles, a avut parte de liniste sufleteasca si nu i-a lipsit absolut nimic:

”Am fost la mama, eu nu am gatit nimic pentru ca ea a facut de toate, nu mi-a lipsit nimic”.

Marcel Toader nu a uitat-o pe Maria Constantin: ”Ma bucur enorm…”

In ceea ce priveste una dintre marile sale iubiri – Maria Constantin -, Marcel Toader a facut referire la relatia pe care aceasta o are, acum, cu Daniel Varga:

“Ce pot sa va zic? Ma bucur pentru ea, ii doresc multa fericire. Probabil au aceeasi gandire, principii si asa merge relatia in continuare”, a spus Marcel Toader, oarecum nostalgic la finalul anului 2018.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img