duminică, 26 mai, 2024

Maria Marinescu, viata cu cinci copii: «Cel mic, Iacob, mi-a pus capac»

Distribuie:

Publicat:

Maria Marinescu a devenit mai mult mama si mai putin persoana mondena. Nu a renuntat la cariera de designer vestimentar, ba chiar a venit puternic din urma, cu o colectie dedicata celor mici. Copiii o inspira in tot ceea ce face, dar iata ca ii mai fac si zile fripte, asa cum, cu umor, recunoaste ea insasi.

La 40 de ani, designerul Maria Marinescu se descurca de minune in postura de mamica. Nu e usor, pentru ca are o familie numeroasa, dar superba. Are nu mai putin de cinci copii in grija, care ii acapareaza tot timpul: trei fete ale sotului ei, Alin Petrache, din prima lui casatorie (Ecaterina, cea mica, Casiana, cea mijlocie si sora lor mai mare, Daria), si pe cei doi baietei, Levin (8 ani) – baiatul ei din casatoria cu Frank Colin –  si praslea familiei, micutul Iacob (in varsta de aproape doi ani).

“Baietii sunt diferiti. Cu Levin nici nu am simtit ca sunt mama, era foarte linistit. In schimb, cel mic, Iacob, mi-a pus capac. Nu stiu cu cine seamana, e foarte agitat. Trebuie sa stai tot timpul dupa el, sa nu faca vreo traznaie, ba sparge ceva, ba pocneste”, a declarat Maria pentru click.ro.

Maria Marinescu s-a casatorit cu Alin Petrache, fost presedinte al Comitetului Olimpic Roman (COSR), in urma cu trei ani, iar micutul Iacob este rodul dragostei lor. Epuizata insa de cresterea celui mic, Maria nu se mai gandeste sa isi mai mareasca familia. ”Nu mai vreau copii, gata, mi-a ajuns. Pana aici. Avem destui”, a adaugat ea.

Alin Petrache si Maria Marinescu au avut o nunta de vis

Fostul sef al COSR s-a bucurat de viata de burlac doi ani, dupa divortul din 2013, de Mara, femeia care i-a daruit cele trei fetite. Cu Maria Marinescu s-a casatorit la inceputul lui 2016, imediat dupa Revelion. Cei doi s-au cununat civil la Primaria sectorului 1, iar pe 20 februarie 2016 au ajuns in fata altarului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img