Meciul dintre IOHANNIS si HALEP a fost amanat

0
64

Fanii tenisului asteptau cu nerabdare meciul demonstrativ dintre Simona Halep si presedintele Klaus Iohannis. Din pacate, acestia vor mai avea ceva de asteptat, pentru ca meciul a fost amanat.

Partida demonstrativa dintre Simona Halep si Klaus Iohannis era prevazuta sa se dispute in luna mai, insa programul initial va fi modificat, ca urmare a tragerii la sorti din Cupa Federatiei.

Marius Vecerdea, organizatorul evenimentului si antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis, a explicat pentru oradesibiu.ro ca meciul va fi amanat pentru luna iunie sau luna iulie.

„Din cauza tragerii la sorti din Cupa Federtiei, unde Romania are o deplasare grea in Canada, la sfarsitul lunii aprilie, calendarul Simonei s-a miscat putin, vom amana evenimentul pentru una din urmatoarele zile: 7 iunie, 11 iulie sau 25, 26 iulie. Tinand cont ca vremea in iunie-iulie este mai prietenoasa, posibilitatea este mai mare sa facem evenimentul la Pamira, insa depinde si de alte aspecte daca vom decide sa-l organizam in centrul Sibiului”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.