Mircea Badea da de pamant cu Dancila dupa anuntul UDMR: ‘As da-o jos acum. Daca vine Ciolos, ma doare in cot. A mai fost Ciolos’

0
34

Realizatorul postului Antena 3 Mircea Badea a întors armele împotriva premierului Viorica Dăncilă! După ce a numit-o „imbecila pământului“, jurnalistul susține că ar schimba-o pe Dăncilă, indiferent de cine ar veni în loc. Reacția acestuia vine după ce Kelemen Hunor a anunţat că protocolul de colaborare cu PSD a rămas fără obiect din cauza Guvernului.

„UDMR a decis să nu mai susțină PSD – ALDE. Ok, ce este de comentat cu privire la acest lucru? Iei act și atât. Că Guvernul poate să și cadă la un moment dat… da, într-o aritmetică fluidă, depinde și ce se întâmplă și la alegerile europarlamentare. Eu v-am zis că nu am nicio problemă să cadă Guvernul. Niciuna! Să nu mai fie Dăncilă premier mi se pare chiar bine, după ce a girat dileala lui Werner. Aș da-o jos pe Dăncilă acum, dacă ar depinde de mine, indiferent cine vine în loc. Fără Dăncilă! Dacă vine Cioloș, mă doare în cot. A mai fost Cioloș. Singura mea agendă, ca cetățean banal, este binomul SRI – DNA. Altceva nu mă interesează. Votez pe oricine se declară împotriva SRI – DNA”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.