Miruna a suferit un anevrism luna trecută, în sesiune, apoi a intrat în comă. Plouă cu mesaje de condoleanţe pentru cea descrisă drept un copil extraordinar.

0
174

 

Miruna, în vârstă de 19 ani din Focșani, a murit din cauza unei boli grave. Ea era fiica unor medici cunoscuți și era studentă la Facultatea de Medicină, conform publicației Monitorul de Vrancea. Secția în care a făcut prima gardă a fost și locul de unde a plecat către o altă lume.

Miruna Ioana, tânăra studentă la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, a suferit un anevrism în luna trecută, în timpul sesiunii de examene, apoi a intrat în comă. Din păcate, la vârsta de 19 ani, a pierdut lupta cu viața, lăsând în urmă o familie îndurerată și o comunitate șocată.

Trupul neînsuflețit al Mirunei-Ioana Pîslaru a ajuns în seara zilei de luni, 4 martie 2024, la Focșani și a fost depus la Biserica „Ovidenia-Armeni”. Înmormântarea a avut loc joi, 7 martie 2024, și a fost oficiată de către Părintele Ion Miron, conform Ziarului de Vrancea.

„Studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie ‘Grigore T. Popa’ din Iași, Miruna avea atâtea lucruri bune de realizat în această lume, pe care a părăsit-o atât de brusc și dureros pentru cei care au cunoscut-o și au iubit-o. A fost un copil excepțional, lucru dovedit și de faptul că, în luna trecută, întreaga comunitate s-a adunat într-un lanț uman de rugăciune în Piața Unirii din Focșani. Să odihnească Dumnezeu sufletul ei în pace! Condoleanțe sincere familiei profund îndurerate!”, a transmis primarul municipiului, Cristi Valentin Misăilă.

Potrivit presei locale, tânăra de 19 ani era fiica medicilor Corina Pîslaru (medicină internă, nefrologie) și Mirel Pîslaru (stomatologie).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.