luni, 29 aprilie, 2024

UPDATE: 13 permise retinute la Husi. Au fost aplicate sanctiuni in valoare de 18.660 lei

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: In cadrul unei actiuni organizate joi, 7 septembrie, pe raza municipiului Husi, politistii au aplicat 87 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 18.660 lei. Politistii au controlat peste 200 de autovehicule . Au fost retinute 13 permise de conducere si 1 certificat de inmatriculare . La aceasta actiune de preventie au participat 10 politisti.

Astfel de actiuni vor fi continuate de politisti pentru prevenirea producerii unor evenimente negative pe sosele, prin temperarea elanului unor soferi care, din inconstienta ori teribilism, apasa peste masura pedala de acceleratie.
    Pentru un trafic rutier mai sigur, pentru a evita victimizarea prin accidente de circulatie, participantii la trafic trebuie sa respecte cu strictete semnificatia indicatoarelor rutiere si normele de circulatie. Doar astfel puteti proteja viata dvs., a celor dragi si vietile celorlalti participati la trafic!!
– Adaptati permanent viteza de deplasare la particularitatile de drum si de trafic!
– Nu va angajati in efectuarea de depasiri neregulamentare!
– Folositi corect luminile pe timp de noapte sau ploaie abundenta!
– Respectati normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent ca este
vorba despre pietoni sau alte vehicule!
– Folositi centura de siguranta – va poate salva viata in caz de accident;
– Nu conduceti sub influenta bauturilor alcoolice;
– Nu conduceti daca va simtiti obositi! Planificati-va in asa fel calatoriile, incat sa nu parcurgeti intr-o zi mai mult de 300 de kilometri. Este chiar indicat sa opriti din cand in cand, pe parcursul traseului, pentru a va destinde si a va reface fortele!
– Acordati un plus de atentie conducerii prin intersectiile nedirijate, la depasirea mijloacele de transport in comun sau a altor autovehicule, vitezei cu care rulati, pentru a putea in orice moment manevra si opri in deplina siguranta autoturismul, daca situatia o impune!

STIREA INITIALA :
Politistii din cadrul Biroului Rutier Husi, in colaborare cu agentii rutieri din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, au desfasurat astazi, pe raza municipiui Husi, o actiune in scopul prevenirii evenimentelor rutiere, pentru constientizarea conducatorilor auto cu privire la riscurile la care se expun ca urmare a incalcarii regulilor de circulatie si, mai ales, in vederea cresterii increderii populatiei si a asigurarii vizibilitatii elementului politienesc. Conducatorii auto au fost sanctionati contraventional in conformitate cu prevederile O.U.G 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img