sâmbătă, 2 martie, 2024

O hușeancă are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare – FOTO

Distribuie:

Publicat:

❗🆘 Apel Umanitar Urgent pentru Donare de Sânge 🆘❗

VERONICA CERLINCA, o mamă curajoasă din Huși, se confruntă cu o luptă crucială pentru viață. Diagnosticată cu “tumoră chistică pelvină,” VERONICA are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală salvatoare, programată pe data de 19 decembrie la Institutul Regional de Oncologie Iași.

💔 Această intervenție vitală depinde însă de donatorii de sânge, iar timpul este extrem de limitat. VERONICA are nevoie de sânge grupa A2 negativ, dar orice donație este prețioasă și poate fi compensată.

VERONICA nu luptă doar pentru sine. Ea este totul pentru fiica ei de 11 ani, pe care o crește singură. Acum mai mult ca niciodată, fetița are nevoie de mama ei.

🙏 Vă rugăm, dacă puteți, să mergeți la Centrul de Transfuzii din Iași, Vaslui, Bârlad sau la orice alt centru apropiat, pentru a dona sânge. Precizați că donația este pentru VERONICA CERLINCA. Fiecare picătură de sânge donată poate însemna o șansă la viață pentru ea.

După donație, vă rugăm să trimiteți adeverința primită pe WhatsApp la numărul 0761 497 069, pentru a o putea prezenta medicului.

🌟 În aceste momente grele, generozitatea și compasiunea voastră pot face diferența. Haideți să arătăm că împreună, ca o comunitate, putem aduce speranță și să fim sprijinul de care VERONICA și fiica ei au atât de multă nevoie.

🤲 “Mă rog la Dumnezeu să fie bine și să fie donatori, ca să pot face operația,” spune VERONICA. “Mă uit la fată și știu că trebuie să lupt. Sper ca oamenii cu inimă bună să mă ajute, donând sânge.”

Fiecare gest contează, fiecare donație poate salva o viață. Vă mulțumim din suflet pentru solidaritate și ajutor! ❤️

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img