sâmbătă, 30 septembrie, 2023

O nouă lovitură pentru Cristiano Ronaldo! Cu cine s-a iubit Georgina Rodriguez înainte de a fi cu el! E un bărbat celebru și s-a spus totul în direct

Distribuie:

Publicat:

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a mai avut o relație cu un bărbat celebru înainte de a fi cu starul portughez.

Cristiano Ronaldo (37 de ani) trece prin cea mai neagră perioadă din viața lui.

După problemele întâmpinate la echipa de club și concedierea de la Manchester United, la Cupa Mondială din Qatar, starul portughez a fost rezervă de lux, iar selecționata lusitană nu a reușit să acceadă mai sus de sferturile competiției. Toții ochii și toate camerele de luat vederi au fost pe CR7 și mai ales atunci când a ieșit din lacrimi de pe teren, la înfrângerea cu Maroc.

Dacă nu ar fi fost de ajuns problemele în plan sportiv, ei bine, Cristiano Ronalo pare să încaseze și alți ”pumni” în viața privată.

De data aceasta, ei sunt veniți din partea celor care scormonesc în trecutul iubitei sale, Georgina Rodriguez (28 de ani), considerate o adevărată ”Cenușăreasă” înainte de a fi iubita unuia dintre cei mai mari jucători ai planetei, pentru unii, chiar cel mai mare din toate timpurile.

Continaurea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img