marți, 7 mai, 2024

Oana Roman a slăbit spectaculos

Distribuie:

Publicat:

Face ce face și reușește să atragă toate privirile. Oana Roman a strălucit într-o rochie scurtă, la un eveniment monden, iar toată lumea a admirat-o pentru curajul de care a dat dovadă.

Oana Roman, în centrul atenției cu o ținută extrem de sexy

Oana Roman are foarte multă încrederea în ea, iar acest lucru se vede din atitudinea sa. În plus, pentru că a dat jos foarte multe kilograme, Oana Roman se poate bucura, în sfârșit, de toate ținutele care îi fac plăcere. A muncit, a fost curajoasă și ambițiosă, iar acest lucru se vede. Oana Roman a slăbit foarte mult, iar ținuta pe care a purtat-o, duminică seara, la un eveniment a făcut-o să strălucească.

Oana Roman a purtat o rochie de culoare roz, scurtă, deasupra genunchilor, cu umerii goi și cu mâneci extrem de evazate. Întraga ținută a scos-o în evidență, iar cei prezenți nu au putut întoarce privirile de la ea. De asemenea, și reacțiile internauților au fost pe măsură, oamenii lăudând-o pe îndrăgita vedetă pentru alegerea făcută.

”Superbă rochia! Te avantajează, Frumoasa foc❤️❤️❤️, Wow, ești ravisant, Oana❤️, Woooow❤️❤️❤️❤️❤️, impresionantă!, Ești o minunăție de femeie….????????????”, sunt câteva dintre mesajele internauților.

În plus, nu putem să nu observăm că nu doar ținuta o face să arate bine pe Oana Roman, ci și starea de spirit pare să-i fie alta, după ce zilele trecute și-a anunțat prietenii virtuali că este bolnavă. „Eu sunt foarte bolnavă, am răcit foarte rău şi am căzut la pat. Nu mai am nici voce”, a spus Oana Roman pe Instagram. Din fericire, acum aceasta se simte mai bine, iar răceala pare să-i fi trecut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img