Perchezitii de amploare la Consiliul Judetean Brasov .

0
59

 Conform surselor citate, procurorii anticoruptie ridica mai multe documente de la Consiliul Judetean Brasov si de la locuintele presedintelui CJ, Artistotel Cancescu (PNL), si vicepresedintelui Mihai Pascu.

Directia Nationala Anticoruptie arata, intr-un comunicat de presa, ca perchezitiile au loc la 15 adrese din municipiul Brasov si din localitati invecinate, din care doua la institutii publice de interes local, trei la sediile unor societati comerciale si zece la locuintele unor persoane fizice.

„Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Brasov efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie”, a precizat DNA.

Potrivit surselor judiciare, perchezitiile vizeaza posibile fapte de coruptie, care ar fi fost comise de functionari din Consiliul Judetean si de oameni de afaceri locali.

Sursele citate au precizat ca in atentia anchetatorilor sunt mai multe firme cu care CJ Brasov ar fi incheiat contracte de achizitii publice.scrie mediafax.ro

 Procurorii DNA au sigilat, luni dimineata, biroul presedintelui Consiliului Judetean (CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, care nu ajuns inca la sediul institutiei, iar la ora transmiterii acestei stiri fac perchezitii in biroului vicepresedintelui CJ Mihai Pascu.

”La ora 8.20, cand am ajuns eu, colegele mele erau pe hol , iar biroul presedintelui CJ era sigilat. Deocamdata nu am putut intra acolo. Acum procurorii sunt in biroul vicepresedintelui Consiliului Judetean Mihai Pascu”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Mihaela Ticomban, purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean Brasov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.