duminică, 26 mai, 2024

Prefectul Daniel Onofrei a participat alaturi de Episcopul Husilor la Solesti la un eveniment de o profunda semnificatie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Comuna Solești este în aceste zile scena unui eveniment de profundă semnificație spirituală, prilejuit de sosirea la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” a raclei cu mâna dreaptă a Sfântului Ierarh Nicolae, precum și a unei icoane făcătoare de minuni de la Biserica „Sfântul Gheorghe”-Nou din București.
Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, alături de un sobor de preoți, a oficiat „Sfânta Liturghie a Darurilor mai înainte sfințite”, un moment de profundă spiritualitate și reînnoire a credinței pentru comunitatea din zonă.
Evenimentul a coincis, de asemenea, cu marcarea a 115 ani de la trecerea în neființă a Primei Doamne a României, Elena Cuza, o ocazie de a aduce un omagiu istoriei și moștenirii culturale bogate a comunei Solești.
Acest eveniment nu numai că a adunat credincioșii pentru a celebra și a onora moștenirea religioasă și istorică, dar a și reflectat angajamentul continuu al Primăriei și al Consiliului Local față de păstrarea și promovarea valorilor și tradițiilor care ne ghidează viețile. Aducerea acestor embleme sacre în inima comunei Solești a deschis un nou capitol în istoria spirituală a locului, oferindu-le tutur

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img