Prefectul Daniel Onofrei a participat ieri la deschiderea noului an școlar 2023-2024 – FOTO

0
263

Luni, 12 Septembrie, domnul prefect ,Daniel Onofrei a participat la deschiderea noului an școlar și la inaugurarea a două unități de învățământ: Grădinița nr. 8 din Bârlad și Școala cu clasele I-VIII din localitatea Bădeana, comuna Tutova. Prefectul județului a apreciat eforturile depuse pentru a reabilita aceste instituții de învățământ, rezultatele fiind cu adevărat remarcabile.

Grădinița nr. 8 din Bârlad a fost renovată în urma unui proiect amplu, finanțat cu fonduri europene. Investiția a fost posibilă datorită Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, Axa 10. “Această grădiniță este un exemplu elocvent al faptului că investiția în educație este investiție în viitor. Copiii sunt comoara noastră cea mai prețioasă și merită să beneficieze de spații sigure și moderne pentru a-și dezvolta abilitățile și potențialul”, a declarat prefectul Daniel Onofrei.

În localitatea Bădeana, reprezentantul Guvernului în teritoriu a participat la inaugurarea unei școli complet noi. Investiția a fost realizată prin PNDL. Tot la Bădeana a fost inaugurată și o sală de sport construită cu fonduri de la Compania Națională de Investiții.

“Acesta este un moment deosebit, în care cunoașterea și visurile copiilor se vor împleti într-un viitor promițător. O școală reprezintă mult mai mult decât o clădire – este un loc în care se formează caractere, se deschid minți și se construiește baza pentru succesul lor în viață. În calitate de prefect, îmi doresc ca toate unitățile de învățământ din județ să devină faruri ale educației și progresului în comunitățile noastre. Educația este cheia către dezvoltarea durabilă și prosperitatea unei societăți. Felicitări tuturor celor implicați în reabilitarea și inaugurarea acestor unități de învățământ! Închei prin a le ura tuturor copiilor un an școlar plin de reușite, bucurii și împliniri. Să profitați din plin de oportunitățile oferite de aceste noi instituții de învățământ și să vă dezvoltați în toate domeniile vieții voastre. Să fiți mereu dornici să învățați și să vă construiți un viitor strălucit”,a mai declarat reprezentantul guvernului in teritoriu, Daniel Onofrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.