joi, 29 februarie, 2024

Prefectul Daniel Onofrei la Raportul de Evaluare a Activităților ISU Vaslui din 2023: Recunoaștere pentru Eforturile de Asigurare a Siguranței Cetățenilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Prefectul Daniel Onofrei la Raportul de Evaluare a Activităților ISU Vaslui din 2023: Recunoaștere pentru Eforturile de Asigurare a Siguranței Cetățenilor – FOTO

Astăzi, prefectul județului Vaslui, domnul Daniel Onofrei, a participat la Raportul de Evaluare a Activităților din anul 2023 al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” (ISU) Vaslui. Evenimentul a subliniat angajamentul și devotamentul echipei ISU Vaslui în misiunile sale vitale pentru siguranța județului.

ISU Vaslui, ca instituție centrală în asigurarea siguranței cetățenilor, are responsabilitatea crucială de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență. Misiunile sale de bază au vizat aplicarea legislației pentru apărarea vieții, protejarea valorilor patrimoniale și culturale, a bunurilor materiale și a mediului înconjurător.

În discursul său, prefectul Daniel Onofrei și-a exprimat recunoștința față de întregul personal al ISU Vaslui pentru eforturile lor remarcabile în dezvoltarea și menținerea unei structuri eficiente. El a subliniat importanța comunicării constante și clare între forțele de intervenție, subliniind că obiectivul tuturor instituțiilor este de a garanta siguranța cetățenilor și de a consolida încrederea în serviciile de urgență.

Această participare activă a prefectului la eveniment evidențiază angajamentul autorităților locale în colaborarea strânsă cu instituțiile responsabile cu gestionarea situațiilor de urgență, în vederea asigurării unui mediu sigur și protejat pentru toți cetățenii județului Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img