marți, 5 decembrie, 2023

Prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, aduce omagiu persoanelor vârstnice în ziua lor internațională

Distribuie:

Publicat:

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a transmis un mesaj emoționant în care a adus un sincer omagiu și recunoaștere persoanelor în vârstă, subliniind înțelepciunea și impactul pe care aceștia îl au asupra comunității.

Într-o postare pe rețelele de socializare, prefectul Onofrei a afirmat: “Experiența vieții ne demonstrează în fiecare zi că persoanele în vârstă dețin o înțelepciune pe care încă o căutăm, o descoperim și o învățăm.” Acest mesaj reflectă profundul respect al prefectului pentru cei care au străbătut un drum lung și bogat în experiențe înaintea noastră.

Prefectul Onofrei a continuat să sublinieze importanța legăturii cu generațiile anterioare, menționând: “De la bunicii și părinții mei am învățat să-mi iubesc țara, să prețuiesc valorile și tradițiile noastre și să fiu alături de cei din jurul meu.” Acest apel la transmiterea valorilor și învățămintelor de la generație la generație evidențiază rolul esențial pe care vârstnicii îl au în educația și dezvoltarea tinerilor.

În final, prefectul Onofrei a transmis un mesaj cald și plin de apreciere: “La mulți ani! Sunteți o sursă de iubire și mândrie pentru cei din jurul vostru!” Mesajul său reflectă recunoașterea profundă a contribuției semnificative pe care persoanele în vârstă o aduc în viața noastră, oferindu-ne înțelepciune, perseverență și iubire.

În timp ce Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este o ocazie de a celebra și onora această categorie de vârstă, prefectul Daniel Onofrei ne reamintește că înțelepciunea și experiența lor sunt neprețuite și merită apreciate în fiecare zi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img