Proces inedit la Tribunalul Iași! Cel mai sincer hacker din Romania a scăpat de toate acuzațiile: „Am stat la caterincă cu niște gabori într-un birou la BCCO”

0
55

Povestea lui Iulian Cezar Oancea este una cu adevărat impresionată: deși era doar un copil de 14-15 ani, procurorii din cadrul a trei structuri DIICOT s-au străduit să-l prindă. Din teribilism și din dorința de a face cât mai mulți bani în condiții rapide, fără muncă, a descoperit cum poate sparge conturile bancare ale clienților băncilor. Susține că ar fi făcut peste 100.000 de euro. În urmă cu câteva zile, judecătorii de la Tribunalul Iași l-au scăpat și de ultimul dosar în care este implicat: au stabilit că nu mai poate fi pedepsit deloc

Judecătorii de la Tribunalul Iași nu prea au avut ce să-i facă lui Iulian Cezar Oancea, un tânăr de 20 ani pasionat de tehnologie și IT, care a fost trimis în judecată de procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Iași (DIICOT), pentru că a spart conturile unor clienți ai unor bănci. Magistrații au constatat că faptele pentru care a fost trimis în judecată Cezar Oancea de procurorii ieșeni, la începutul acestui an, sunt comise exact în aceeași perioadă în care au fost comise fapte similare pentru care a fost deja condamnat definitiv. Mai exact, pentru faptele din perioada 2013-2015, tânărul a fost condamnat deja definitiv de instanțele din Bacău și din Cluj la o pedeapsă de cinci ani de internare într-un centru de detenție. Era pedeapsa maximă prevăzută de legislația penală pentru faptele săvârșite de un minor. A ieșit din Centrul de detenție pentru minori de la Brăila pe data de 13 martie 2018, după ce i-a fost admisă o cerere de liberare condiționată. Nici măcar procurorii nu au mai contestat acea decizie de liberare înainte de termen.

continuarea pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.