luni, 29 aprilie, 2024

PRU BARLAD:”NOI DOI SI O …..COCA!”-FOTO

Distribuie:

Publicat:

 In goana lor nebuna dupa voturi s-au inscris si cei de la PRU( partidul lui Ponta incognito). Dupa fiasco de Black Friday (n.r. au incercat ei sa atraga cat mai multi simpatizanti declansand operatiunea ” dau telefon pentru adeziunea ta) s-au trezit la realitate si au constientizat ca ,musai, trebuie sa se duca si in teritoriu. Sa stranga in brate doua bunici, sa isi faca un selfie mic cu pliantele in mana si poate, sa mai lipeasca vreo doua afise.   

 DEPUTATUL FERRARI A PARCAT LA BARLAD.            

 Cristian Rizea, deputatul penal, s-a saturat sa tot fie invitatul permanent la Ghita tv si a facut o vizita de lucru, la sfarsitul acestei saptamani, la Barlad. Nu s-a epuizat prea tare, nu de alta, caci zile de campanie vor mai fi. A strans in jurul lui magnificii membri si au luat-o la pas prin urbea noastra. Nu inainte de a imortaliza momentul ( ba intr-o crasma, acolo se gasesc votantii, ba pe la tarabe in piata sau in fata panourilor electorale). Daca nu se opreste lumea sa ii vada, macar el sa se minuneze de cat de frumos si de destept este!          

MEDIATORUL SEXY CARE SE VREA DEPUTAT!           

 Ciprian Tardea, alt personaj teleportat de la centru si cu aspiratii de politician a aflat de orasul Barlad. Silit de imprejurari, isi pune toate sperantele in veleitatile lui de fotomodel, pozeaza cu succes la intalnirile  cu electorii si cam atat.                                

  BLACK FRIDAY ELECTORAL.                                      

 Dupa ce s-au gandit mult si mirosea a creiere incinse, mai marii PRU au decretat: Black friday  electoral. Sute de membri ai PRU cu posibilitati financiare vor oferi gratuit smartphoneuri Samsung, Iphone, Huawei etc. catre alti membri ai PRU care isi trimit datele pe site .

Este pentru prima data cand un partid politic vine cu o astfel de propunere.

Alo, domnul Ferrari, sa stiti ca barladenii nu au uitat vorba aceea: ” mancati-le micii, beti-le berea si votati cu cine trebuie”. S-ar putea sa aveti surpriza ca de pe telefoanele de la PRU sa isi sune rudele sa voteze… dar nu cu dumneavoastra!

autor:Cristina Radulescu

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img