sâmbătă, 2 martie, 2024

Român plecat de șase ani la muncă în Belgia privește cu regret în urmă. „Păru-i alb, nu m-am ales nici cu case, nici cu bogății. Cea mai mare problemă e că viața ne zboară“

Distribuie:

Publicat:

Denis, un român care a părăsit țara natală acum șase ani pentru a lucra în Belgia, reflectează asupra perioadei petrecute departe de casă și de cei dragi. Cu sinceritate, împărtășește experiența sa și se întreabă dacă eforturile depuse au meritat.

La vârsta de 29 de ani, Denis a luat decizia de a pleca din România cu speranța unei vieți mai bune. Cu trecerea timpului, acum la 35 de ani, simte un regret profund că a ales să trăiască atât de departe de rădăcinile sale.

“Uitându-mă înapoi, parcă am fost prins într-un vârtej. Nu am obținut apartamente, bogății sau case, ci doar dureri și probleme de sănătate. Este trist, dar asta este realitatea. Și cea mai mare problemă este că viața ne scapă”, a mărturisit el.

Denis a povestit cu amărăciune experiența sa de șase ani în Belgia într-un clip postat pe TikTok. El a venit cu speranța de a câștiga bani lucrand pe șantier, cu gândul că își va putea permite o mașină sau un apartament. Cu toate acestea, viața i-a rezervat surprize neplăcute, iar eforturile sale au dus la probleme de sănătate precum hernia de disc, gastrita și genunchii umflați.

“Așa este sistemul aici, nu ai altă opțiune. Vi cu gândul să aduni bani pentru a-ți lua un apartament și, în cele din urmă, te trezești că ai doar dureri și probleme de sănătate. Și când te uiți în urmă, ai petrecut șase ani și vor mai trece încă cinci sau șase la fel”, a adăugat el.

Denis a subliniat că mulți pleacă în străinătate cu entuziasm și optimism, crezând că își vor schimba viața în bine. Cu toate acestea, în realitate, majoritatea se confruntă cu eforturi considerabile și puține satisfacții. În final, el le recomandă tuturor să profite de anii tinereții și să trăiască fiecare zi cu intensitate, făcând tot posibilul pentru a simți că într-adevăr trăiesc.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img