luni, 15 aprilie, 2024

S-a stabilit !: Ciprian Trifan, candidatul susținut de PSD Vaslui pentru candidatura de președinte al Consiliului Județean – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Într-o atmosferă plină de entuziasm și susținere unanimă, vicepreședintele Consiliului Județean Vaslui, Ciprian Trifan, a fost validat ca și candidat al Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. Decizia a fost primită cu aplauze de către cei prezenți la Consiliul Politic Județean al PSD Vaslui, unde Trifan și-a asumat această candidatură.

“Singura candidatură, validată prin aclamație, nu neapărat printr-un vot, a fost a domnului Ciprian Trifan. Ca în Roma antică, aplauzele au fost îndelungi și au fost susținute de către toți cei prezenți, semn că e un moment de bucurie și pentru organizație și pentru primari”, a declarat președintele interimar al PSD Vaslui, deputatul Adrian Solomon.

Ciprian Trifan, care a preluat atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Vaslui după arestarea lui Dumitru Buzatu, a exprimat onoarea pe care o simte și speranța pentru o campanie electorală bazată pe proiecte și dezvoltare.

“Este o candidatură care mă onorează, sper într-o campanie decentă, o campanie care să fie bazată pe proiecte și pe dezvoltare, pentru că ani la rând am vorbit doar despre negativisme și cred că este timpul să vorbim despre ce ne dorim cu adevărat să dezvoltăm în județul Vaslui”, a declarat Trifan.

Această validare a lui Trifan reprezintă un pas semnificativ pentru PSD Vaslui în pregătirea pentru alegerile viitoare, subliniind dorința organizației de a merge înainte cu un candidat unit și susținut de către membrii partidului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img