Ce ar putea ascunde pofta de acru: Problema de sănătate cu care te-ai putea confrunta

0
1036

Mulți dintre noi simțim nevoia să consumăm alimente acre după mesele copioase, mai ales acum după atâtea bunătăți grase de Paște. Dar, dacă pofta de acru se accentuează, ar fi bine să știi ce riscuri poate ascunde pentru sănătatea ta.

Pofta de alimente acre, de lămâi și limonadă poate fi absolut firească după o masă copioasă, cu multe grăsimi. Dar când pofta de acru persistă mai multe zile și simți nevoia să mănânci mai multe murături, salate cu oțet, lămâi și băuturi acre, atunci trebuie să îți pui un semn de întrebare.

De ce are nevoie organismul de alimente acre

Gustul acru ne ajută să combatem gustul de grăsime sau dulce concentrat. Dacă am mâncat prea multă carne grasă, dacă am mâncat alimente preparate cu maioneză, multe ouă fierte, cozonac și prăjituri pline de cremă, simțim nevoia să bem o limonadă sau să gustăm din fructe acrișoare.

Indiferent ce alegi, alimente acre sunt sănătoase, sunt bogate în vitamina C și ajută digestia. Stomacul nostru folosește acizi concentrați pentru a descompune alimentele pe care le consumăm, mai ales pe cele foarte grase și foarte dulci, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Când aciditatea naturală a stomacul scade, digestia nu se mai face în mod corect și trebuie să ajutăm organismul consumând mai multe fructe și legume proaspete. De aici vine și pofta de alimente acre.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.