Șarpe imens intr-un copac din Barlad: jandarmi si pompierii au lucrat împreuna pentru a prinde reptila care măsura aproximativ 2 metri – FOTO

0
135

Pompierii bârlădeni au intervenit in după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 Iulie, în sprijinul jandarmilor pentru a ajuta la prinderea unui șarpe cu o lungime de aproape doi metri

Detașamentul de pompierii Bârlad a intervenit în sprijinul jandarmilor pentru a facilita prinderea unui șarpe urcat într-un arbore din apropierea unui bloc de locuit, pe strada Comuna din Paris din municipiul Bârlad.

La sosirea echipajului de intervenție, șarpele se afla într-un copac, la o înălțime de aproximativ șase metri. Pompierii au folosit scara culisabilă pentru a urca în copac, cât mai aproape de șarpe și, cu un dispozitiv improvizat au deplasat animalul târâtor cât mai aproape de baza arborelui, acolo unde a fost prins de jandarmii care erau dotați cu un dispozitiv special pentru prinderea șerpilor.

Ulterior, animalul a fost transportat de jandarmi la Grădina Zoologică din Bârlad, acolo unde a fost predat unui specialist în herpetologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.