miercuri, 28 februarie, 2024

Scene ireale filmate în Constanța: Porci aduși cu ambulanța și tranșați într-un parc, pe unde se plimbă oamenii

Distribuie:

Publicat:

Scene șocante au fost surprinse într-un parc din Constanța, unde mai mulți indivizi au desfășurat o activitate total neadecvată mediului urban. În plină zi, în mijlocul orașului, patru bărbați au adus cu o ambulanță privată doi porci și au început să-i sacrifice și să-i tranșeze, ignorând complet legile, bunul simț și orice formă de respect față de mediul înconjurător.

Martorii au rămas stupefiați privind scena desfășurată într-un loc care servea drept spațiu de joacă pentru copii, parcare, cu blocuri rezidențiale în jur, un parc recent inaugurat și chiar o unitate militară. Indivizii nu au dat importanță niciunei restricții, niciunei legi, și au procedat la tăierea porcilor într-un mod aparent neafectat de prezența altor oameni sau a normelor sociale.

Reporterul Andreea Filip relatează că grupul de oameni care au efectuat această activitate nepotrivită pentru mediul urban era dotat cu echipamentul necesar, inclusiv butelii, arzătoare, lăzi frigorifice și ligheane cu apă. Au continuat să sacrifice și să pregătească carnea într-un mod absolut lipsit de respect față de contextul urban în care se aflau.

Ceea ce a adăugat și mai mult la absurditatea situației este că porcii au fost transportați cu o ambulanță privată, înmatriculată în județul Ialomița, deși firma respectivă are activități în mai multe județe din țară, inclusiv Constanța. În încercarea de a obține explicații, echipa Observator a încercat să contacteze reprezentanții companiei de ambulanță, dar în zadar, deoarece la telefon nu a răspuns nimeni.

Reporterul a încercat să obțină clarificări și de la sediul central din Ialomița, dar nici de acolo nu s-au primit explicații. Deși programul Serviciului Privat de Ambulanță este zilnic de la ora 6 la 22, nu a fost posibil să se obțină nicio informație, iar autoritățile nu au fost sesizate până în prezent în legătură cu acest incident șocant.

Un medic veterinar intervievat a subliniat riscurile asociate cu astfel de activități, menționând că transportul și sacrificarea animalelor în condiții inadecvate reprezintă o amenințare la adresa igienei. În contextul actual, cu mediul urban și condițiile minime de igienă, acțiunile desfășurate de acești indivizi sunt cu totul inacceptabile.

Într-un alt episodiu șocant, un video viral pe rețelele sociale arată o familie care tranșează un porc în mijlocul sufrageriei, între canapele, semnalând o preocupantă lipsă de conștientizare și respect față de normele sociale și igienice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img