duminică, 21 aprilie, 2024

SIMONA HALEP poate deveni nr. 1 mondial, in doua saptamani. Iata cum

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep se afla in momentul de fata pe locul 3 in ierahia WTA, dar jocul rezultatelor si o prestatie remarcabila la Australian Open o pot propulsa pe compatrioata noastra pe primul loc in ierarhia jucatoarelor profesioniste de tenis.

Simona Halep ar putea ajunge in varful ierarhiei jucatoarelor profesioniste de tenis mai repede decat s-ar astepta cineva, conditia esentiala fiind aceea de a avea un parcurs exceptional la Australian Open, coroborat cu o multime de alti factori.

In primul rand, pentru a deveni lidera jucatoarelor profesioniste de tenis, Simona Halep trebuie SA CASTIGE Internationalele de Tenis ale Australiei, dar acensiunea pe primul loc trebuie sa contribuie si jocul rezultatelor.

Astfel, Serena Williams, lidera la zi a WTA, trebuie sa ajunga la Melbourne pana cel mult in faza optimilor de finala. In drumul spre titlu, Simona Halep ar trebui sa o elimine in semifinale pe a doua jucatoare a lumii, Maria Sarapova, astfel ca rusoaica nu ar mai fi o piedica in calea Simonei nici in ceea ce priveste atingerea primei pozitii a ierarhiei fetelor.

Maria Sarapova are, la randul sau, mari sanse de a o detrona pe Serena Williams dupa Australian Open, singura conditie este ca ea sa castige acest turneu, indiferent de rezultatele celorlalte jucatoare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img