sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, câștigă sume uriașe de bani! Puțini oameni știu asta despre ei. Ce afaceri le rotunjesc veniturile?

Distribuie:

Publicat:

Spike și Livia sunt un cuplu cunoscut pentru afacerile lor profitabile. Recent, aceștia au ieșit în evidență, renunțând la discreție și sărutându-se în public, ceea ce confirmă clar relația lor. Totuși, puțini cunosc adevărata sursă a veniturilor lor.

Spike și Livia, fostă soție a lui Cătălin Bordea, au fost surprinși sărutându-se în urmă cu puțin timp, iar aceste imagini au devenit virale pe internet. Se speculează că relația lor există de ceva vreme, poate chiar din timpul căsătoriei Liviei cu Cătălin Bordea, dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Cu toate că sunt faimoși în lumea mondenă, puțini știu de unde provin cu adevărat veniturile lor. Spike nu se limitează la cariera sa muzicală, ci are mai multe afaceri care îi aduc bani. Artistul este implicat în două domenii de activitate distincte: imobiliare și producții artistice. Deține o participație de 50% într-o firmă specializată în închirierea și subînchirierea proprietăților imobiliare. În anul precedent, această firmă a realizat o cifră de afaceri de peste 275.000 de lei, obținând un profit net de 166.341 de lei.

Pe lângă aceasta, Spike deține acțiuni și la o altă companie specializată în post-producția cinematografică, producție video și programe de televiziune. Această firmă a înregistrat un profit de 300.752 de lei în anul precedent, având o cifră de afaceri de 429.518 lei.

Livia nu se lasă mai prejos și are propria ei firmă de producții video și cinematografice, unde a înregistrat un profit net de 96.569 de lei, conform informațiilor de la Fanatik.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img