miercuri, 17 aprilie, 2024

Steaua a gasit solutii pentru a inlocui fotbalistii care vor pleca

Distribuie:

Publicat:

Sase fotbalisti de la Steaua au sanse sa plece din Ghencea, dar sefii campioanei au pregatit deja un plan de rezerva. In chiar prima zi de vacanta a echipei de fotbal, Valeriu Argaseala, presedintele Stelei, a spus ca principala prioritate a celor din conducerea clubului este aceea a negocierii contractelor fotbalistilor care de la 1 ianuarie vor intra in ultimele sase luni de contract.

Sase fotbalisti pot pleca acum sau la vara din Ghencea, iar acestia sunt: Sanmartean, Arlauskis, Rusescu, Szukala, Prepelita si Latovlevici. Dintre acestia, in cazul lui Rusescu, cei de la Steaua au prima optiune si pot achita in vara viitoare suma de 1,5 milioane de euro pentru un transfer definitiv de la Sevilla.

Totusi, oficialii ros-albastrilor nu se grabesc sa se aseze la masa tratativelor. Conform agentului Anamaria Prodan, discutiile pentru Sanmartean si Szukala se vor derula, cel mai probabil, in primele zile ale anului viitor sau poate chiar in primul cantonament al echipei din 2015. In schimb, Leonard Istrati, agentul lui Arlauskis, sustine ca discutiile se vor purta inainte de Sarbatori, dar ca sunt sanse mici ca portarul lituanian sa plece mai devreme de finalul sezonului de la Steaua, asta daca nu cumva se va ajunge la o intelegere privind prelungirea angajamentului.

Discutiile au fost un pic amanate poate si pentru a se astepta ca Gigi Becali sa iasa din inchisoare – va primi o permisie de cinci zile de Craciun -, dar si pentru ca cei din conducere sa aiba timp pentru a pune la punct ”planul B”.

Si Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, sustine ca Steaua este pregatita pentru orice si este gata sa aduca si alti fotbalisti de valoare, scopul fiind unul singur si anume formarea unei echipe competitive capabila de calificarea in grupele UEFA Champions League. ”Nu mai vrem sa stam ca anul trecut cand ne-am lovit cand am adus jucatori si in august si in septembrie. Nu, acum vrem sa facem o echipa din timp”, a spus presedintele Stelei.

In consecinta, oficialii gruparii din Ghencea au intocmit deja o lista, potrivit gsp.ro, cu achizitiile pe care le vor face in cazul in care cei sase vor pleca de la Steaua.
Steaua are si in acest moment solutii pentru inlocuirea celor sase fotbalisti, dar Costel Galca a spus ca are nevoie de un lot si numeros, dar si valoric pentru a-si putea indeplini obiectivele propuse pentru 2015. In afara acestora, mai exista un jucator, Alex Bourceanu, asupra caruia cei de la Steaua nu au nicio optiune. Mijlocasul se va intoarce in vara la Trabzonspor, atunci cand va expira imprumutul, dar nu este exclus ca jucatorul sa plece chiar din aceasta iarna, dupa propria-i declaratie.

Solutii de inlocuire a celor sase fotbalisti

Sanmartean – Teixeira (Petrolul)
Arlauskis – Felgueiras (CFR Cluj)
Rusescu – Bokila (Terek), Tamuz (Petrolul)
Szukala – Muth (Gaz Metan Medias)
Prepelita – Paul Anton (Pandurii)
Latovlevici – Sepsi (ASA Targu-Mures).

bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img