vineri, 19 aprilie, 2024

Strigătul de disperare al unei bătrâne care nu mai face față scumpirilor. „Să mor mai repede, ca să nu ne mai chinuim”

Distribuie:

Publicat:

Femeia din videoclip împărtășește o poveste care atinge inimile românilor, subliniind dificultățile actuale în gestionarea cheltuielilor zilnice. În comparație cu perioada lui Ceaușescu, când, cu greu, dar se descurcau, acum situația este mai dificilă din cauza creșterii prețurilor.

„În vremurile lui Ceaușescu, ne-am descurcat cumva, dar acum e greu, mamă dragă, totul este mult prea scump… Se tot promite că lucrurile se vor îmbunătăți, dar totul rămâne la stadiul de promisiune… Să mori mai repede ca să scapi de suferință… Asta e realitatea. Eu am un fiu de 52 de ani, și mă doare să văd cât de greu ne este…”, împărtășește cu sinceritate bătrâna în videoclip.

Răspunsul emoționat al internauților nu s-a lăsat așteptat. Oamenii s-au simțit indignați și solidari cu bătrâna, exprimându-și tristețea și îngrijorarea cu privire la situația actuală.

„Povestea acestei femei m-a emoționat profund. Este un adevăr crud, care ne privește pe toți…”, a scris un utilizator, reflectând sentimentele multora.

„Generația lor a construit țara, iar acum sunt tratați cu indiferență. Este inacceptabil…”, a comentat altcineva, subliniind recunoștința față de eforturile trecute și lipsa de respect actuală.

Această poveste este oglinda realității economice actuale din România. În ultimele 12 luni, inflația a înregistrat o creștere din nou, iar principalul motiv este considerat noul pachet de măsuri fiscale, cu creșteri de taxe și accize. Produsele alimentare și serviciile au fost grav afectate de aceste schimbări, cu creșteri semnificative în prețuri. Peștele proaspăt, berea, fructele, carnea, dar și serviciile nealimentare precum biletele de avion și medicamentele au cunoscut creșteri substanțiale. Este o situație dificilă pentru mulți români, iar această poveste a bătrânei devine o reprezentare emoționantă a luptei multora în fața dificultăților economice.

@grauriii

Strigătul de disperare al bătrânilor noștri 🥹 #foryou #viral #foryoupage #ceausescu #old #batraniinostri #scump #durere #moarte #dead #voceapoporuluiromân

♬ Sad Music – Max-Music

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img