marți, 30 aprilie, 2024

Târgul auto din Bârlad își dovedește utilitatea!

Distribuie:

Publicat:

Primarul municipiului Bârlad, av Dumitru Boroș, apreciază decizia localnicilor care, încă din primele zile, au înțeles că trebuie să respecte legislația în vigoare atunci când vine vorba despre vânzarea autoturismelor pe domeniul public.

Mesajul transmis, ieri, pe canalele oficiale de comunicare ale Primăriei Bârlad a ajuns la câteva zeci de mii de localnici, motiv pentru care cei vizați de ultimele reglementări în domeniul comerțului stradal s-au conformat. La primele ore ale dimineții, în târgul auto de pe strada G-ral Vasile Milea, 12 proprietari care au mașini de vânzare și le-au expus în căutare de clienți.

„Nu poate decât să ne bucure faptul că cetățenii municipiului care au autoturisme de vânzare au înțeles că ocuparea domeniului public nu este soluția cea mai bună. Faptul că au decis să își ducă mașinile într-un spațiu amenajat special cu acest scop este de lăudat. Din acest motiv vreau să le mulțumesc și celor care au răspuns astăzi apelului nostru, dar și celor care vor veni de acum înainte la târg”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img