miercuri, 28 februarie, 2024

Tânăr bătut cu bestialitate în fața unui cazino din Mehedinți. Agresorii l-au lovit cu pumnii și picioarele, apoi l-au abandonat inconștient în mijlocul străzii

Distribuie:

Publicat:

S-a desfășurat o altercație violentă în fața unei săli de jocuri de noroc din Drobeta Turnu-Severin, unde mai mulți indivizi au recurs la folosirea pumnilor și picioarelor într-un atac brutal asupra unui tânăr. Un martor a surprins scenele șocante, filmând momentul în care bărbatul a fost trântit la pământ și a fost lovit repetat cu picioarele de către agresori.

Chiar mai alarmant, agresorii au abandonat victima în mijlocul străzii, lăsând-o neajutorată în timp ce mașinile continuau să circule. Autoritățile, inclusiv poliția și un echipaj medical, au intervenit ulterior la fața locului. Din fericire, tânărul agresat a suferit doar câteva răni la mâini.

Acum, agresorii se confruntă cu investigații penale pentru lovire sau alte acte de violență, iar autoritățile vor continua să cerceteze cazul pentru a aduce agresorii în fața justiției.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img