vineri, 23 februarie, 2024

TOP 5 cadouri originale pentru EL

Distribuie:

Publicat:

Cadourile sunt o formă minunată de a spune “te iubesc” sau de a-ţi arăta respectul şi aprecierea faţă de persoanele din viaţa ta. Nu este greu să alegi cadoul potrivit atunci când ţii cont de preferinţele şi stilul de viaţă al unei persoane, însă deseori apar dubii. Este normal să te întrebi dacă ai ales darul potrivit, dacă celălalt îl va aprecia sau dacă îi va fi util.

Când vine vorba despre cadouri pentru EL poate fi chiar şi mai dificil. Dacă în cazul doamnelor, poţi opta rapid pentru poşete, cosmetice sau alte produse de îngrijire, domnii au pasiuni şi interese diferite.

Descoperă câteva idei de cadouri originale, ceva mai ieşite din comun, însă deloc trăsnite, pe care le poţi oferi bărbaţilor dragi din viaţa ta:

Parfumuri de nişă

La capitolul cadouri, parfumurile sunt de cele mai multe ori o alegere clasică. Ei bine, în ultimii ani, un nou tip de parfumuri a cucerit piaţă. Este vorba despre parfumurile de nişă. Acestea se realizează de către branduri special dedicate parfumurilor şi nu de către case de modă sau branduri de beauty. Prin ce se remarcă esenţele de nişă? Prin combinaţii de note inedite, formule de calitate şi persistenţa îndelungată.

Dacă îţi doreşti să faci un cadou special, atunci poţi opta pentru un parfum de nişa bărbătesc, cu note de oud, piele sau cafea.

Anvelope

Anvelopele sau cauciucurile sunt absolut necesare pentru orice tip de maşină sau motocicleta. Dacă cel ce urmează să primească cadoul este pasionat de condus, atunci poţi alege anvelope moto sau anvelope auto. În cazul anvelopelor moto, trebuie să acorzi mai mare atenţie caracteristicilor acestora, deoarece conducerea unei motociclete implica mult mai multe riscuri. Poţi opta pentru anvelope moto de iarnă sau de vară, în funcţie de nevoile posesorului sau de anvelope moto all season dacă îţi doreşti un cadou 2 în 1.

Găseşti anvelope ieftine atât online, cât şi în magazinele de profil, pentru o alegere budget friendly.

Bijuterii pentru bărbaţi

Cine a spus că bărbaţii nu pot purta bijuterii? Chiar dacă domnii nu poartă atât de multe podoabe precum doamnele, aceştia se pot bucura de accesorii de acest tip. Printre cele mai populare opţiuni se număra bijuteriile din piele. Acestea sunt uşor de asortat cu tricouri, blugi sau pulovere, dar şi uşor de întreţinut.

Dacă îţi doreşti un cadou mai preţios, atunci alege bijuterii din aur sau argint. Nu opta pentru modele foarte opulente. Spre deosebire de modelele feminine, bijuteriile pentru bărbaţi dau o notă personală şi discretă unei ţinute şi nu trebuie să fie ţipătoare.

Tot la categoria bijuterii pentru bărbaţi intra şi ceasurile. Ceasurile sunt un simbol al accesoriilor pentru bărbaţi de secole, iar astăzi poţi alege dintre sute, chiar mii de modele. Pentru pasionaţii de tehnologie, ceasurile smart reprezintă o super alegere. În cazul celor ce preferă modele clasice, un ceas cu o curea metalică şi cadran generos este un cadou perfect.

Accesorii sport

Foarte mulţi bărbaţi sunt pasionaţi de sport, iar acest lucru te poate ajuta să alegi mai uşor un cadou original. Dacă cel căruia îi vei face cadoul iubeşte sportul, alege pentru el câteva accesorii utile. Sticlele de apă pentru sport, mănuşile pentru fitness sau pistolul de masaj reprezintă doar câteva idei de daruri ce ar putea fi utile pentru sportivi.

Înainte de a achiziţiona accesorii sport, trebuie să ştii exact ce sport practică destinatarul cadoului. În funcţie de acest lucru, vei putea face cele mai bune alegeri. Spre exemplu, unui pasionat de fitness îi poţi cumpăra mănuşi pentru antrenamentele cu greutăţi, însă acestea este posibil să nu i se potrivească unui dansator sau unui fotbalist.

Experienţe pline de adrenalină

În ziua de astăzi, există o mulţime de experienţe cool pe care le poţi oferi în dar. Printre ele se numără şi activităţile pline de adrenalină, precum saltul cu paraşuta sau zborul cu parapantă. Înainte de a face un astfel de cadou trebuie să te asiguri că cel ce îl va primi şi-ar dori să încerce astfel de activităţi, dar şi că starea de sănătate îi permite.

Dacă ştii că persoană în cauză practică deja o astfel de activitate, poţi alege să îi oferi în dar exact ceea ce ştii că îi place. Spre exemplu, dacă a făcut deja un salt cu paraşuta şi ştii că i-a plăcut la nebunie, îi poţi oferi în dar aceeaşi experienţă.

Astfel de cadouri se pot achiziţiona online şi vei găsi pe internet o mulţime de opţiuni. Alege firme cu experienţă în domeniu, care pun siguranţă pe primul loc şi care îşi desfăşoară activitatea transparent.

Un cadou deosebit nu înseamnă că trebuie să petreci ore în şir la mall sau zile în şir ca să te gândeşti ce anume i-ar plăcea destinatarului. Ideile de mai sus te pot ajuta să te hotărăşti rapid şi să optezi pentru un cadou original. De la parfumuri de nişă şi anvelope şi până la experienţe pline de adrenalină, există câte un cadou potrivit pentru fiecare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img