luni, 15 aprilie, 2024

Tragedia din București: Femeia ucisă și incendiată de nepot, momentul șocant captat de camerele de supraveghere

Distribuie:

Publicat:

În data de 6 noiembrie 2023, o tragedie cutremurătoare a avut loc în cartierul Giulești din București, șocând comunitatea locală și autoritățile. O femeie în vârstă de 54 de ani a fost victima unui act de violență extremă, în urma căruia și-a pierdut viața în mod tragic. Agresorul presupus, care s-a dovedit a fi nepotul victimei, a stropit-o cu benzină și apoi i-a dat foc într-un acces de furie. Fundamentul acestui act de violență extremă pare a fi legat de o dispută cu privire la o moștenire, un apartament.

În ziua teribilă de 6 noiembrie 2023, camerele de supraveghere ale unui bloc din sectorul 6 din cartierul Giulești au înregistrat momentul șocant. Femeia în vârstă de 54 de ani a fost acoperită cu benzină de la cap până la picioare de către agresor, iar apoi a fost pusă în flăcări. Datorită rănilor severe cauzate de incendiu, victima a suferit o moarte extrem de dureroasă.

Un martor ocular la acest act de cruzime a fost o altă femeie care se afla în apropiere. Autoritățile au fost alertate imediat și au sosit la fața locului pentru a interveni. Un echipaj SMURD a confirmat decesul victimei în urma incendiului. De asemenea, pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul utilizând stingătoare din incinta blocului.

Autoritățile au emis un comunicat de presă în care au dezvăluit detaliile oribile ale evenimentului. Cercetările privind cauzele și circumstanțele acestui tragic incident au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit al victimei urma să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) în scopul efectuării unei necropsii.

În urma investigațiilor, autoritățile au reținut un bărbat de 33 de ani, presupusul nepot al victimei, ca principal suspect în acest caz. Evenimentele tragice au început cu victima, o juristă, care a fost așteptată în bloc de către presupusul agresor, nepotul său. Acesta i-a făcut semn să-l urmeze, dar atunci când femeia a început să discute cu o altă tânără, agresorul s-a enervat.

Apoi, agresorul a turnat benzină asupra victimei, de la cap până la picioare, și a încercat să o incendieze. Alte două persoane au intervenit pentru a-l opri, dar agresorul a continuat să o agreseze pe victimă fizic și s-a ajuns la momentul oribil când i-a dat foc.

Principalul suspect nu a recunoscut inițial gestul șocant și susține că incidentul a fost rezultatul unui conflict spontan. Se pare că moștenirea unui apartament ar fi fost scânteia care a declanșat acest tragic eveniment. Comunitatea este profund șocată de acest incident, iar bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie supus unei evaluări psihiatrice. Tragedia din cartierul Giulești rămâne un eveniment de neuitat care a lăsat o amprentă profundă în comunitate și în memoria tuturor celor care au aflat despre acest act de violență înfiorător.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img