Tragedie la intrarea in municipiul Vaslui dinspre Crasna. O persoana a fost gasita fara suflare pe marginea drumului – FOTO

0
12691

In dimineata zilei de miercuri, 18 octombrie, o tragedie a avut loc la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Crasna, înaintea podului de pe râul Vasluieț, pe Drumul Național DN 24. Evenimentul rutier a dus la pierderea vieții unei persoane și la fuga șoferului implicat, care a părăsit locul accidentului fără a notifica autoritățile. Singurul indiciu lăsat în urma sa a fost numărul de înmatriculare al vehiculului, eliberat de autoritățile din Bucuresti.

La ora 06.28, Poliția Municipiului Vaslui a fost alertată prin intermediul apelului la Serviciul Național Unic pentru Apeluri de Urgență la numărul 112, cu privire la descoperirea unei persoane decedate pe marginea drumului național DN 24, în localitatea Muntenii de Jos.

Potrivit declarației oficialilor IPJ Vaslui, se desfășoară acum cercetări ample pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs decesul și pentru a lua măsurile legale corespunzătoare.

„Astăzi, 18 octombrie 2023, ora 06.28, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel S.N.U.A.U. 112,
cu privire la faptul că, pe marginea drumului național DN 24, în localitatea/comuna Muntenii de Jos, a fost găsită o persoană decedată.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii decesului și dispunerea măsurilor legale. ” declara cei de la IPJ VAslui

În ciuda absenței de informații detaliate în acest stadiu, tragedia rutieră aduce în prim-plan importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea responsabilității în cazul unui accident. Comunitatea locală este șocată de evenimentul tragic și așteaptă cu nerăbdare detalii suplimentare cu privire la cazul în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.