sâmbătă, 2 martie, 2024

Tragedie la stația Unirii Bucuresti: Bărbat de 60 de ani s-a sinucis aruncându-se sub metrou, circulația blocată

Distribuie:

Publicat:

Un tragic incident a avut loc astăzi la stația de metrou Unirii din București, în care un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani și-a pus capăt zilelor aruncându-se în fața unui tren. Potrivit rapoartelor, evenimentul a avut loc în jurul orei 11:39 dimineața, blocând circulația metrourilor pe direcția Pipera.

Intervenția promptă a echipei de salvatori a ISU București-Ilfov, inclusiv a Detașamentului Special de Salvatori și a SMURD-ului, a fost esențială în gestionarea situației. Cu toate acestea, victima a fost declarată decedată, iar traficul metroului a fost complet blocat pentru o perioadă.

Metrorex, compania responsabilă pentru operațiunile metroului, a confirmat incidentul și a declarat că se va desfășura o anchetă internă pentru a determina circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Într-un comunicat oficial, Metrorex a transmis condoleanțe familiei și celor apropiați ai victimei, subliniind că lucrează în strânsă colaborare cu autoritățile pentru a investiga complet incidentul.

Această situație tragică reamintește importanța acțiunilor de prevenire a sinuciderilor și necesitatea de a oferi sprijin și resurse pentru cei care se confruntă cu dificultăți emoționale și psihologice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img