Un bărbat, șocat de ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați: ”Când i-am desfacut..SURPRIZĂ!”.

0
46

Un bărbat este uimit de ceea ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați de la piață. Revoltat pe situație, omul a fotografiat totul și a postat pe rețelele de socializare.

Un bărbat, șocat de ce a găsit în sacii de cartofi cumpărați: ”Când i-am desfacut..SURPRIZĂ!”.

Multora dintre noi ni se întâmplă să fim dezamăgiți de ceea ce cumpărăm, uneori, mai ales abia când descoperim acasă pe ce am risipit banii. I s-a întâmplat și unui antreprenor român care a mers la piață să cumpere mai mulți saci de cartofi, iar în doi dintre ei, a găsit două kilograme de pământ. Revoltat, bărbatul și-a povestiti pățania pe rețelele de socializare.

„Astăzi am cumpărat doi saci de cartofi românești pentru magazin, cînd i-am desfacut SURPRIZĂ. Și vă mai întrebați de ce nu cumpără lumea de la români”, a scris bărbatul în dreptul imaginilor de mai jos.

Însă, unii dintre internauți l-au ironizat, în special fermierii, care i-au explicat că din cauza ploilor abudente, din ultima perioadă, sunt mulți cartofi plini de pământ. Totodată, fermierii i-au explicat că dacă ar fi spălați de producători, cartofii s-ar strica.

„Acum sunt ploi foarte multe. Daca le rodeau sau le spăla, atunci cartofii se păstrau doar 2 zile. Deci omul nu v-a făcut niciun rău. Chiar dacă ați achitat 2 kg de pămînt, oricum producția dvs o puteți folosi sau păstra mai mult timp. Producătorul s-a gândit ca dvs să nu pierdeți. Dar a rămas vinovat. Dacă vii spală se stricau repede. Daca îi rodeau de glod, atunci nimeni nu cumpăra cartofi deteriorati”, a fost unul din comentarii, scrie playtech.ro.

România importă tone de cartofi

Deși ne dorim să mâncăm românește, datele arată că țara noastră importă foarte mulți cartofi. Doar 40% din producția românilor ajung în magazine, iar restul de 60% vin doar din importuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.