vineri, 29 martie, 2024

UN BARLADEAN PRIMARUL ROMANULUI

Distribuie:

Publicat:

Bucurie mare in randul celor care il cunosc pe Lucian Micu. Acesta a castigat primaria orasului Roman in conditiile in care PSD la alegerile parlamentare, a reusit dupa 8 ani, sa le castige.         

 Edilul sef al Romanului este din Barlad, a absolvit  Colegiul  National „ Ghe. Rosca Codreanu”, promotia 1994 dupa care isi finalizeaza studiile de drept la Universitatea „ Al. I. Cuza” din Iasi , iar in perioada 2012-2016 a fost viceprimarul acestui oras. Dupa demisia fostului primar, Laurentiu Laureanu, devine interimar iar dupa alegerile din data de 11 Iunie a devenit oficial „ seful” acestei localitati. Acesta a candidat pe listele PNL este casatorit si a primit voturile romascanilor datorita realizarilor intreprinse de acesta.                                

Daca la noi exista o traditie, nescrisa, ca fostul edil sa nu-L sustina pe actualul primar, la Roman lucrurile stau altfel, marturie stand declaratia lui Laureanu ( fostul edil).
                                                                                                                                                                    „ Lucian Micu este cel mai reprezentativ om al acestei echipe. Colaboram de 5 ani, muncim pentru oras impreuna si vom lucra impreuna atat timp cat vom avea sustinerea romascanilor.

Am construit alaturi Lucian si de dumneavoastra nu doar un strand, parcuri, strazi, locuri de joaca, reabilitarea unor cladiri importante (si multe altele pe care le stiti prea bine), ci chiar mai mult – am reconstruit si redobandit MANDRIA DE A FI ROMASCAN!

Am sa votez pentru o echipa capabila sa duca mai departe ceea ce am inceput la Roman.

Am sa votez Lucian Ovidiu Micu, pe care il cunosc bine si il apreciez ca profesionist si ca om.

Am sa votez pentru experienta in conducerea administratiei publice locale, in locul unor experimente care ar duce Romanul inapoi cu anii” scrie acesta pe pagina de socializare a lui Micu. Asadar exista si exceptii: oameni care isi dau mana pentru a face echipa iar de castigat are un intreg oras.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img