miercuri, 28 februarie, 2024

Un luptător SAS înarmat a oprit un constănţean care voia să intre cu maşina în zona în care protestau transportatorii

Distribuie:

Publicat:

Un incident tensionat a avut loc în seara de sâmbătă în timpul protestului transportatorilor desfășurat în municipiul Constanța. Situația a escaladat atunci când un participant la trafic a încercat să intre cu mașina în zona protestului, ignorând avertismentele polițiștilor. Pentru a gestiona această amenințare la adresa dispozitivului de ordine și a manifestanților, un membru al Serviciului de Acțiuni Speciale s-a văzut nevoit să intervină.

Conform informațiilor ulterioare furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța, polițistul în cauză a ales să își așeze un genunchi pe capota mașinii și să îndrepte arma din dotare către motorul autoturismului.

“În seara de 13 ianuarie, în timpul protestului transportatorilor din municipiul Constanța, un participant la trafic a ignorat instrucțiunile polițiștilor aflați în dispozitiv și a direcționat autoturismul către cei implicați în acțiunea de protest, precum și către forțele de ordine prezente. În această situație, un membru al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu scopul de a elimina pericolul la adresa dispozitivului de ordine și a protestatarilor, s-a poziționat pe mașina condusă de respectiva persoană, având un genunchi sprijinit pe capotă și îndreptând arma din dotare către motorul vehiculului”, a explicat IPJ Constanța.

Conform declarațiilor sursei menționate, arma folosită a fost una de vânătoare, încărcată cu muniție neletală.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img