duminică, 25 februarie, 2024

Un nou deces in Vama Albita la camioane . Un sofer moldovean a suferit un stop cardio respirator – FOTO

Distribuie:

Publicat:

O nouă tragedie a avut loc în Vama Albița, unde un șofer moldovean în vârstă de 56 de ani a suferit un stop cardio-respirator în terminalul de camioane. Echipajul ambulanței din Husi a fost solicitat de urgență pentru a interveni în acest incident cumplit.

Șoferul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, se afla în terminalul de camioane de aproximativ trei zile, așteptând să-și continue călătoria. Dimineața zilei de vineri, 20 octombrie, a fost martorul unui incident medical grav care a avut loc în incinta terminalului. La sosirea ambulanței, echipa medicală a găsit șoferul în stop cardio-respirator, punându-și imediat în aplicare protocolul de resuscitare.

Aproximativ o oră de manevre de resuscitare intensivă au fost aplicate, dar, cu mare regret, toate eforturile depuse de medici au fost în zadar. Șoferul de camion a fost declarat decedat la fața locului, deși salvatorii au luptat din răsputeri pentru a-i salva viața.

Politiștii criminaliști au fost chemați la fața locului pentru a investiga circumstanțele exacte ale acestei tragedii. Deși nu s-au furnizat detalii specifice cu privire la cauza stopului cardio-respirator, ancheta este în desfășurare pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

Această nouă tragedie a adus în atenția publicului neajunsurile și condițiile dificile cu care se confruntă șoferii de camioane care așteaptă ore sau chiar zile întregi în terminalurile aglomerate. Într-un efort de a preveni astfel de incidente nefericite în viitor, autoritățile ar putea lua în considerare îmbunătățiri ale condițiilor și a infrastructurii din aceste zone.

Moartea tragică a șoferului moldovean a lăsat o rană profundă în comunitatea șoferilor de camioane și ridică semne de întrebare cu privire la siguranța și binele acestor profesioniști pe drumurile noastre. Familia și colegii de muncă sunt acum în doliu, iar autoritățile își continuă investigația pentru a aduce mai multă claritate asupra acestei tragedii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img