luni, 15 aprilie, 2024

Un profesor din Maramureș i-ar fi trimis mesaje indecente elevei sale de 11 ani. Tatăl ei a găsit conversațiile

Distribuie:

Publicat:

Părinții unei tinere din Sighetu Marmației au luat o măsură fermă în momentul în care au descoperit o situație alarmantă, ducând la implicarea Poliției și demararea unei anchete. Într-un gest prompt și curajos, au reușit să aducă la lumină o situație deosebit de gravă din mediul școlar.

Profesorul suplinitor de matematică a fetei era în funcție de numai o lună la școala din Sighetu Marmației, însă surse din cadrul anchetei au relevat că, în această scurtă perioadă, acesta s-a apropiat în mod evident de eleva sa într-un mod neadecvat.

Mai precis, tatăl fetei a descoperit în telefonul acesteia o serie de conversații inadecvate între fiica sa și profesor. Conștientizând gravitatea situației și preocupat de comportamentul deviant al bărbatului, părintele a decis să anunțe imediat autoritățile, alertând Poliția.

Eleonora Mărginean, directoarea școlii, a relatat: “Am fost contactată de către forțele de ordine, care au întrebat dacă profesorul predă cursuri în acea zi. Ulterior, am primit instrucțiuni să-l rețin până la sosirea polițiștilor. Am însoțit echipa la clasa unde acesta preda; era sfârșitul programului școlar și profesorul a fost rugat să însoțească autoritățile.” Imediat, oamenii legii au efectuat o percheziție în locuința profesorului.

În prezent, polițiștii desfășoară o anchetă amănunțită pentru a aduna toate detaliile referitoare la acest caz șocant. Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, a precizat: “În telefonul fiicei sale, o copilă de 11 ani, s-au identificat mai multe mesaje trimise de către un tânăr de 25 de ani, din Sighetu Marmației. În cadrul perchezițiilor, au fost ridicate mai multe obiecte pentru a servi ca probe în investigație.”

Când vecinii profesorului au aflat despre această întreagă poveste, au fost profund surprinși. Aceștia îl cunoșteau drept un tânăr care avusese parte de dificultăți în viață și care depusese eforturi considerabile pentru a ajunge dascăl.

O vecină a declarat: “Au venit aici sus și au plecat ulterior cu câteva cutii… El a absolvit școala de învățători și s-a luptat din greu pentru a-și urma visul de a deveni profesor. În tot acest timp, l-am văzut mereu ca fiind un tânăr serios.”

O altă locuitoare din zonă a subliniat: “Comportamentul său nu este normal și nu are legătură cu copiii.”

Ancheta se desfășoară în prezent, iar polițiștii au deschis un dosar pentru infracțiunea de racolare a minorilor în scopuri sexuale, cercetând cu atenție toate aspectele legate de acest caz tulburător.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img