miercuri, 29 mai, 2024

Un tată îşi duce copilul la şcoală în timp ce livrează mâncare în Bucureşti: “Primul gând a fost că Glovo livrează copii”

Distribuie:

Publicat:

O imagine care a devenit rapid virală în mediul online a captat atenția multor persoane, generând în principal reacții de apreciere.

În fotografie se poate vedea un bărbat care livrează mâncare pe bicicletă, însă în același timp pare să-și ducă sau să-și aducă copilul de la școală. Imaginea a fost postată inițial pe grupul Infotrafic București Ilfov, iar autorul postării susține că a fost surprinsă pe Bulevardul Uverturii din cartierul Militari. Ulterior, imaginea a devenit virală și pe platforma Reddit, atrăgând zeci de comentarii.

Un utilizator a împărtășit o poveste personală legată de efortul și sacrificiul necesar în situații similare: “Îmi amintesc de anul 1996, când eram singur acasă cu o fetiță de 2,5 ani și nu aveam bani nici măcar pentru mâncare. La vremea aceea lucram ca taximetrist. Am luat fetița și am pus-o pe bancheta din spate a mașinii și am ieșit la lucru. Am avut norocul să găsesc doar clienți singuri, nu în grupuri. Am efectuat câteva curse, apoi am mers să cumpăr pâine și parizer, și am revenit acasă. Așa a fost atunci. Poate că și bărbatul din imagine se află într-o situație similară.”

Un alt comentator a evidențiat efortul și sacrificiul implicat în acțiunile bărbatului din imagine: “Este vorba despre dedicare și sacrificiu. Un tată a făcut o pauză și a mers să-și ia copilul de la grădiniță, nu toți românii dețin mașini.” Alte comentarii au lăudat gestul bărbatului și eforturile sale, subliniind spiritul de sacrificiu.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img