Unde a fost văzut Nosfe ultima dată. Rapperul se simțea foarte bine

0
53

Lumea muzicală este răpusă de durere. În urmă cu puțin timp, a fost făcută vestea că celebrul rapper Nosfe a plecat din această lume. Nu se știe, momentan, cauza decesului, dar artistul a fost văzut în public în urmă cu puțin timp, ceea ce ridică multe semne de întrebare.

Nosfe a susținut un concert

În urmă cu puțin timp, membrii Șatra Benz au anunțat că Nosfe, colegul lor, s-a stins din viață în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nu se știe, încă, motivul exact al decesului, având în vedere că nimeni nu știa că bărbatul de doar 37 de ani ar avea probleme de sănătate, afecțiuni grave.

Nosfe și-a dat ultima suflare azi-noapte, dar este ciudat faptul că aseară a concertat alături de Șatra Benz, trupa din care făcea parte de ceva timp. Acesta părea într-o formă bună și a dat tot ce a avut mai bun pentru cei care au venit în număr mare să îl asculte, fără a ști, însă, că este pentru ultima dată când se mai pot bucura de talentul său.

Acum câteva luni, în vară, Nosfe posta un mesaj legat de moarte pe pagina lui de Instagram, lucru care a dat de gândit multor fani de-ai lui.

Nosfe era pe scenă chiar seara trecută, unde făcea un show incendiar alături de ceilalți membrii ai trupei Șatra B.E.N.Z. Artistul a suferit un infarct, noaptea trecută, după un concert susţinut în Bucureşti, la Romaero.

Colegii săi de breaslă sunt în stare de șoc, iar familia și cei care l-au cunoscut nu au făcut prea multe declarații despre cele întâmplate, având în vedere că totul a venit în mod fulgerător. Prietenii au ținut să transmită un ultim gând despre marele artist, precizând că a fost un om talentat, muncitor, care dădea totul pentru muzică și public.

Câteva gânduri bune a transmis și chef Florin Dumitrescu, ce l-a cunoscut bine și are numai cuvinte de laudă la adresa lui. Bucătarul a colaborat cu Nosfe la Chefi la cutite și regretă această pierdere mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.