miercuri, 28 februarie, 2024

Unul dintre copiii morți în incendiul de la Ferma Dacilor era al patronului. Cere răgaz în anchetă

Distribuie:

Publicat:

Unul dintre cei trei copii descoperiți decedați în tragicul incendiu de la Ferma Dacilor este fiul declarat al proprietarului complexului agroturistic, Cornel Dinicu. Acesta a fost convocat pentru audieri, însă a solicitat un termen de amânare până când va putea face față investigației.

Împărtășind durerea, știrea dezvăluie că trei copii și patru adulți și-au pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor, printre victime numărându-se și unul dintre copiii proprietarului pensiunii, fostul membru al lumii interlope, Cornel Dinicu.

La audieri, Cornel Dinicu a fost însoțit de avocatul său și a afirmat că, momentan, nu este în măsură să ofere explicații, solicitând amânarea investigației până când va putea suporta această povară. Concluzia tristă evidențiază necesitatea de a aștepta rezultatele expertizei INSEMEX, care urmează să stabilească cauza incendiului.

Incidentul, care a avut loc marți dimineață în jurul orei 06:00, a surprins pe toți cei aflați în pensiune în timp ce dormeau. În ciuda tragediei, Cornel Dinicu a fost eliberat fără a fi luată vreo măsură preventivă împotriva sa.

De asemenea, s-a aflat că în cadrul anchetei, pompierii continuă operațiunea de căutare, deoarece mai există persoane date dispărute. Printre acestea se află și angajați ai pensiunii, precum și rude ale patronului.

Mai multe informații dezvăluie că, potrivit unor surse judiciare, Cornel Dinicu nu apare ca administrator al pensiunii Ferma Dacilor în documente, aceasta fiind înregistrată pe numele a doi asociați. Se investighează și faptul că detectoarele de fum instalate în pensiune nu au funcționat, iar Cornel Dinicu era, aparent, responsabil de sistemul de alarmare, deși această atribuție nu era specificată în fișa postului său.

În ceea ce privește identificarea victimelor, aceasta se bazează pe analizele ADN, iar procurorii așteaptă rezultatele specialiștilor pentru a determina cauza exactă a tragediei. Până în acest moment, nu există un suspect oficial, iar autoritățile efectuează cercetări în rem pentru ucidere din culpă și distrugere.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img